Cateva cuvinte despre noi si despre Atelierul nostru - Lemnarul Priceput

Suntem o firmă de tâmplărie care funcționează din dragoste pentru lemn. Ne daruim inima și sufletul în fiecare bucată de lemn.
Atelierul nostru este în Pitesti, Romania. Cu mare drag livram în toată lumea.
Produsele noastre nu numai că au un design frumos, dar sunt realizate și slefuite cu o atenție extraordinară la detalii.
Pentru noi, creeare fiecărei cutii este mai mult decât o munca. În timp ce ne creăm cutiile si stick-urile, avem mereu în vedere că efectul muncii noastre trebuie să satisfacă pe deplin fiecare fotograf sau videograf. Fiecare cutie este slefuită cu grijă , oferindu-i multă dragoste și atenție, astfel încât rezultatul final să fie remarcabil. Când creăm cu atenție produsele noastre, ne amintim mereu că trebuie să vă impresionăm nu numai pe dvs., ci și pe oamenii cărora le oferiți. Suntem siguri că atenția noastră asupra detaliilor la produsele noastre va face ca persoana care deschide cutia să fie mulțumită pe deplin.

Despre produsele noastre

Deoarece pachetele digitale devin din ce în ce mai populare pentru fotografii si videografii profesioniști și clienții lor, am încorporat varietate și design modern în gama noastră de produse, stick-uri USB și cutii de prezentare. Realizate manual și creeate cu grijă, gama noastră de produse de prezentare sunt create în maxim 5 zile lucrătoare, ceea ce înseamnă că puteți oferi o notă personală clienților fără așteptare.

Vezi toate produsele

Usor de personalizat

Personalizarea de stick-uri si cutii se face prin gravarea laser, avand nevoie din partea dumneavoastra de un fisier in format .ai, .eps sau .cdr .

Aspectele frumoase

Stick-urile si cutiile din lemn au o eleganta aparte cand sunt tinute in mana. Impactul catre client este neasteptat de bun.

Informatii cutie si stick

Cutia este din lemn masiv, slefuit atent si uns cu ulei pentru protectie indelungata. Capacul este conceput cu patru magneti pentru a se fixa cu usurinta.